Som ryba a nemám čo piť!

Nie nie.. Nebojte sa, nejdem sa rozčuľovať nad alkoholizmom ani nad ničím podobným (aj keď by to možno nebolo na škodu). Mňa skôr trápi nedostatok vody v tom mojom akváriu. Pamätaj nato priateľu... Ak máš rybu, je krásne, že sa z náš tešíš a obdivuješ ako si veselo a občas aj znudene plávame hore a dolu a zas a znova. Časom ale tá voda z akvária zmizne a potom? 

Potom nastáva problém, ktorý by som s tebou veľmi rada prediskutovala. Dostatok vody k akváriu pre nás Betty Splendens. Všade možne sa dočítaš ( ak sa ti to nepodarilo zistiť do teraz, tak si to veľmi dobre zapamätaj ), že pre jednu z nášho rodu stačí tak 20 litrov vody. Ak sme tam ale dve, dvaja alebo nebodaj viac ( čo by si nemal riskovať ), mysli nato, že potrebujeme aspoň 30 litrov vody. 

Tebe by tiež nebolo príjemné, ak by ti niekto kradol tvoj kyslík. No nemám pravdu? Tak sa trošičku vždy do našej situácie a zapamätaj si túto ďalšiu informáciu o nás a našom živote. Naozaj ti budú vďačné všetky príslušníčky rodu rodu Betta Splendens.